Zonnepanelen voor op uw carport of veranda

12-27-2020 - Nieuws

Zoekt u zonnepanelen voor op uw carport of veranda? Dan bent u bij All Electric Home aan het juiste adres. Want als u een mooi tuinhuis of een aanbouw heeft, waarom zou u dan niet kijken of u dit niet kunt gebruiken als energieopwekker met zonnepanelen.

Bestaande bouw of een nieuwe carport of veranda

Met de maatwerk oplossingen van All Electric Home komen er meer betaalbare mogelijkheden in zicht om slim te verduurzamen. Wellicht bent u al een trotse eigenaar van een carport of veranda, dan kunt u deze wellicht goed gebruiken om energie op te wekken. Maar wij komen ook steeds meer eigenaren van woonhuizen tegen dien net van plan zijn om een nieuwe veranda of carport te bouwen en dan is het helemaal handig om te kijken of het dak een dubbelfunctie kan krijgen. Denk dan bijvoorbeeld aan een dak met zonnepanelen, waarbij u of uw auto droog blijft, maar er ook direct zonne-energie opgewekt kan worden. Het mes snijdt dan aan twee kanten. U bespaart gedeeltelijk op de kosten van een dak en heeft gelijk zonnepanelen.

All Electric Home is de specialist in maatwerk

All Electric Home is de specialist in maatwerk. Wij zoeken uw specifieke wensen en mogelijkheden uit en onze experts adviseren en meten alles goed op. Als u nog gaat bouwen, dan kunnen we met onze keuze uit meer dan 15 merken de juiste maten van panelen adviseren of voor u selecteren. Zo past het precies en heeft u een stijlvolle en moderne veranda of carport.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen voor op uw carport of veranda?

Indien u meer informatie wenst over zonnepanelen op uw carport of veranda, neem dan contact met ons op of bel 085-0043962

Zonnepanelen voor op uw carport of veranda

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?