Zonnepanelen plaatsen

All Electric Home levert u niet alleen top kwaliteit producten maar zal voor u ook het ontwerp regelen en de zonnepanelen plaatsen! Het lijkt vrij eenvoudig en dat is het ook voor de specialisten van All Electric Home. Toch zijn er veel aspecten waar wij voor u naar kijken, voordat wij zonnepanelen plaatsen.

Ligging en rendement van uw dak

Met behulp van specialistische software maken wij voor de serieus geïnteresseerde klanten een ontwerp. Hier kijken we naar de optimale mogelijkheden die uw dak biedt qua oriëntatie en gebruiksmogelijkheden voordat wij bij u zonnepanelen plaatsen. Iedere klant met zijn of haar dak of project is namelijk voor ons uniek. En als het niet rendabel is om zonnepanelen bij u te leggen, dan zullen dit ook zeggen. Goed advies, dat vraagt tijd en aandacht, die we graag voor u als gewaardeerde klant besteden. Wilt u kwaliteit waar u de komende decennia profijt van heeft, of toch iets minder maar nog steeds een van onze 15 A- merken die wat meer in een beperkter budget liggen? Maar allereerst kijken wij voor u naar de ligging en rendement van uw dak, want daar halen we als het aan ons ligt voor u de maximale opbrengst uit.

Zonnepanelen plaatsen en veiligheid

 Soms hoort u over branden veroorzaakt door zonnepanelen. Ventilatieproblemen met indak systemen en slechte connectoren zijn hier meestal de belangrijkste oorzaken. AEH werkt uiterst secuur en beoordeelt de ventilatie mogelijkheden vooraf uitgebreid. Daarnaast gebruiken wij alleen de originele topkwaliteit MC4 connectoren, die voorgeschreven worden door de fabrikanten van de panelen. Zo kunnen wij  voor u op de beste manier zonnepanelen leggen volgens alle veiligheidsnormen.

 

Wilt u meer zonnepanelen plaatsen?

Wilt u meer weten over hoe wij  zonnepanelen leggen bij All Electric Home? Bel os dan direct op onder telefoonnummer +31(0)850043962 of vraag vrijblijvend een offerte op.

 

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?