Zonnepanelen op uw agrarische schuur of loods

U heeft er ongetwijfeld wel eens gehoord van de mogelijkheden om zonnepanelen op uw agrarische schuur of loods. All Electric Home helpt u met het goed op een rijtje zetten van de kosten en de baten. Wij maken het gemakkelijk voor u en regelen het van A tot Z.

Laat de zonnepanelen voor uw geld verdienen

In veel gevallen heeft u een flink dakoppervlak dat afhankelijk van de ligging helemaal of gedeeltelijk gebruikt kan worden. De specialisten van E&T hebben daar snel kijk op. Zij maken de berekeningen en kijken ook naar uw huidige energieverbruik en subsidie mogelijkheden. Komt u in aanmerking voor de SDE+ of de EIA? Wij zoeken het voor uw situatie uit.

Top producten en voortreffelijke en persoonlijk service

Voor ons is iedere klant uniek en belangrijk. Iedere situatie is ook vaak net weer anders. Wij van All Electric Home verdiepen ons in uw situatie. We kiezen stuk voor stuk voor ieder project topproducten en bieden een voortreffelijke en persoonlijke service. We kunnen zelfs tot 30 jaar opbrengstgarantie leveren!  Zo doet een waardevaste investering.

Koop of lease

Niet iedereen heeft direct geld beschikbaar, maar wil eigenlijk toch wel iets bijdragen aan het milieu en ook nog geld verdienen. All Electric Home biedt u de mogelijkheid voor koop of lease. Zo kunt u zelf bepalen welke optie of tussen variant het beste bij uw situatie past. Wij maken de keuze voor u overzichtelijk en gemakkelijk.

Ook op de prive woning zijn er diverse mogelijkheden

Ook op de prive woning zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunnen we kijken of daar ook zonnepanelen gelegd kunnen worden of dat het huis en / of de loods met een warmte pomp en / of infraroodverwarming economischer en milieuvriendelijke verwarmd kunnen worden.

Energieoverschot opslaan in accusystemen

Het wordt steeds interessanter om uw energie overschot zelf te gaan gebruiken. Mocht dit niet helemaal lukken dan kunt u uw energieoverschot opslaan in accusystemen. All Electric Home biedt u talloze mogelijkheden om energie op te slaan.

Wenst u meer informatie over zonnepanelen op uw agrarische schuur of loods?

Indien u meer informatie wenst over zonnepanelen of warmtepompen, neem dan nu contact met ons op of bel 085 0043962.

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?