Zonnepanelen kopen

Wilt u zonnepanelen kopen? Dan zijn er heel wat zaken waar u rekening mee dient te houden, of toch niet? Het lijkt zo eenvoudig, maar veel klanten gaan enthousiast oriënteren en raken al snel het spoor bijster in het oerwoud van keuzes en aanbiedingen? Maar wat gaat u nu krijgen als u zonnepanelen aanschaft? Al Electric Home helpt u bij het zonnepanelen kopen.

Helder maatwerk advies

All Electric Home richt zich op maatwerk. Voor ons gelden alleen maar tevreden klanten of geen klanten. Dat betekent dat wij ons richten op serieuze klanten, die geholpen willen worden bij de keuze en de begeleiding tot en met de installatie en BTW teruggave.  Wij staan voor helder maatwerk advies. Dat betekent samen uw wensen in kaart brengen met persoonlijke gesprekken en voordat wij met elkaar in nemen wij uw situatie op uw locatie persoonlijk op. Wij bieden u zekerheid en geen open eindjes. Dan slapen wij zelf namelijk ook beter.

Uw huidig en toekomstig gebruik

Hoeveel energie gebruikt u nu? En wat denkt u in de toekomst te gaan gebruiken? Door onze persoonlijke gesprekken met u krijgt u vaak nieuwe inzichten waar u eerder nog niet bij stil had gestaan.

Geen keuze stress bij All Electric Home

Hoewel wij meer dan 15 merken zonnepanelen en wel meer dan 10 merken omvormers adviseren, krijgt u bij All Electric Home geen keuze stress. Wij helpen u met een keuze die bij uw persoonlijke situatie past. Zo beperken wij de keuzes alleen tot de beste keuzes, die bij uw woonhuis en budget past. Dan wordt zonnepanelen kopen weer leuk en eenvoudig!

BTW teruggave service

De overheid stimuleert de toekomstige eigenaren van zonnepanelen. Dit doet zij door de BTW op de aanschaf van de levering inclusief de installatie terug te geven aan de eigenaren. Maar niet iedereen weet hoe dat moet of heeft er geen tijd voor. All Electric Home helpt u met de BTW teruggave service en zorgt voor de opgave naar de belastingdienst.

Wenst u meer informatie over zonnepanelen kopen?

Indien uw zonnepanelen wenst te kopen, neem dan contact met ons op of bel +31 (0)850043962.

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?