Zonnepanelen in Noordwijk en de omgeving

Zon, zee, strand. In Noordwijk en omgeving kan men niet zonder. Zonnepaneelinstallaties van All Electric Home leveren in de kustprovincies meer dan het landelijk gemiddelde op! Zo kunt u vele duizenden Euro’s op uw energierekening gaan besparen met onze top kwaliteit zonnepanelen. Wil u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak door ons geplaatst kunnen worden? Vraag hier snel wat zonnepanelen voor u gaan opbrengen.  De zon  laat zich meer dan gemiddeld in Noordwijk en omgeving zien, zijn zonnepanelen in Noordwijk en de omgeving op uw dak vrijwel zeker een goede investering. Laat de zon voor u werken, zodat u gratis stroom kunt gebruiken en flink kunt besparen op uw energierekening. Wie wil dat nu niet? Zonnepanelen maken uw woning absoluut een stuk energie neutraler, comfortabeler en uw huishouden rendabeler. Kijkt u hier eens naar ons assortiment zonnepanelen en omvormers. We hebben voor ieder budget en vrijwel ieder dak een oplossing.

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op

Het is beter voor het milieu

In 2050 moet Nederland CO2-neutraal zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen veel woningen ook zelfvoorzienend moeten worden. Zonnepanelen in de omgeving van Noordwijk zijn een geweldige eerste stap. Met behulp van zonnepanelen, bent u deels gratis van stroom voorzien en bent u minder afhankelijk van (grijze) energieleveranciers. Dit is niet alleen plezierig voor uzelf, maar ook voor het milieu. Het is namelijk veel en veel groener! Laat u direct door de experts van All Electric Home adviseren  en hoeveel bomen u indirect plant met uw zonnepanelen! U verdient geld en bent ook nog eens duurzaam bezig. U slaat twee vliegen in een klap!

Het bespaart u de komende 25 jaar op uw energiekosten

Zoals al vermeldt, wekt u met behulp van zonnepanelen gratis stroom op. Zo bespaart u maandelijks dus een hoop geld. Op deze manier hebben uw zonnepanelen in Noordwijk en omgeving zichzelf dan ook snel terugverdiend. Meestal hebt u binnen zeven a tien jaar de aankoopprijs en de installatie eruit, terwijl zonnepanelen wel 25 jaar lang meegaan. Dat betekent dat u 25 jaar van gratis stroom kunt genieten en op uw energierekening kunt besparen! Een realistische droom die werkelijkheid wordt!

Salderen en zelfvoorzienend zijn met zonnepanelen in Noordwijk

De overheid gaat het salderingsbeleid per januari 2023 aanpassen. Dat betekent dat wanneer u over het hele jaar meer oplevert dan u gebruikt, u in stappen van ca. 9% per jaar minder terug zult krijgen voor het overschot aan opgewekte energie. Juist nu wordt het steeds interessanter om naar de slimmere omvormers en energie opslag systemen van All Electric Home te gaan kijken! Want u kunt met dergelijke systemen slimmer de opgewekte energie naar apparatuur in huis of naar uw elektrische auto of energieopslag systeem laten leiden.

Wij rekenen het voor u uit

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en kunt plaatsen en hoe groot de omvormer en accu systemen moeten zijn, dat kunnen wij prima voor u uitrekenen. Vraag hier direct wat uw opbrengsten worden! De ligging van uw dak is ook een van de bepalende factoren. Hebt u een dak op het zuiden? Dan kunt u uw geluk niet op. Op deze manier kunt u uitgaan van het beste rendement. Ook zult u rekening moeten houden met uw stroomverbruik. Woont u met een groot gezin onder één kap en gebruikt u veel huishoudelijke apparaten dan zult u behoorlijk wat stroom nodig hebben om het huishouden te runnen. De komst van een elektrische auto, elektrisch koken of wellicht ooit een (hybride) warmtepomp zullen het elektrisch verbruik toelaten nemen. U kunt in dit geval dus enkel zelfvoorzienend zijn, wanneer u voldoende zonnepanelen plaatst. Een gemiddeld huishouden heeft er zo’n 17 nodig. Zelfvoorzienend is overigens iets anders dan off-grid. Laat u goed adviseren door de specialisten van All Electric Home.

Bent u benieuwd hoeveel panelen u nodig heeft?

Bent u benieuwd hoeveel  panelen u nodig heeft? Neemt u dan snel contact met ons op of bel +31(0)850043962. Wij helpen u graag verder met de aanschaf van uw zonnepanelen in Noordwijk en omgeving! All Electric Home is hier uw lokale leverancier en dat is wel zo zeker en gemakkelijk!

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?