Welke zonnepanelen zijn het beste voor jou?

Welke zonnepanelen zijn het beste voor jou? Dat is een goede vraag, die eenvoudig lijkt, maar niet zo direct in eén zin te beantwoorden is. Want welke zonnepanelen in jouw situatie passen, dat hangt van diverse factoren af.

Het beschikbare budget

Voor veel potentiele kopers van zonnepanelen speelt het beschikbare budget een belangrijke rol. Begrijpelijk, maar toch vallen de investeringen vaak mee. Ook de belastingdienst helpt mee met de aftrek van de BTW 21 % BTW tarief). Daardoor is het nog steeds extra interessant om nu zonnepanelen te kopen. Vanaf 2023 zal de salderingsregeling van kracht worden. Hierdoor zal het wat langer gaan duren voordat je de zonnepaneel installatie terugverdient. Dus nu is het moment om nog maximaal te profiteren. Vraag nu de offerte voor jouw situatie aan!

Het energieverbruik en de verwachtingen

Ieder huishouden is weer anders. De een kookt op gas, de ander op elektra. Weer een ander denk er over oom een elektrische auto te gaan rijden. Dat heeft een flinke impact op jullie toekomstige energieverbruik. De specialisten van All Electric Home brengen het samen voor jou in kaart. Vraag nu informatie aan en neem nu contact met ons op!

De beschikbare ruimte op jouw dak

En wat is de beschikbare ruimte op jouw dak? Hebben jullie een dakkapel of plannen in de komende jaren? Goed om dit nu mee te nemen in de besluitvorming. Vaak kan je nog wat gebruikmaken van een of meerdere dakkapellen. Anderzijds kunnen ze ook weer zorgen voor minder effectieve ruimte of schaduw op de zonnepanelen. All Electric Home rekent het voor jullie uit. Laat de specialisten van All Electric Home het nu voor jullie uitzoeken en de opties bespreken.

Een schaduwrijke omgeving

Niet ieder dak is geschikt voor om er zonnepanelen op te leggen. Soms is er een schaduwrijke omgeving. Dit kan flink effect hebben op de opbrengst en de terugverdientijd. Maar wellicht kan er toch door middel van zogenaamde optimizers een rendabele situatie uit de bus. Bomen, schoorstenen en hoogbouw kunnen een flinke impact hebben op de opbrengst. De specialisten van All Electric Home brengen snel duidelijkheid hoe rendabel zonnepanelen voor jullie zijn.

De beoogde terugverdientijd

Daarnaast speelt de beoogde terugverdientijd bij de keuze van merken en materialen een grote rol. Het lijkt vaak interessant om alleen naar de directe aanschafprijs te kijken, maar in diverse gevallen is het beter om voor iets meer kwaliteit te kiezen. Want wellicht haal je er na 10 tot 12 jaar over de gehele linie er veel meer rendement uit. Vraag nu maatwerk advies aan bij de specialisten van All Electric Home.

Gewenste garantieperiode

Wat is voor jou de gewenste garantieperiode? All Electric Home biedt op ieder zonnepaneel uit het assortiment minimaal 10 jaar fabrieksgarantie. Ook voor de omvormers worden langdurige garanties afgegeven. Afhankelijk van het merk kan All Electric Home als certified partner wel tot 25 jaar garantie of langer geven op het product en de opbrengst.

Het te verwachten rendement na 25 jaar

Tenslotte, wat is het te verwachten rendement na 25 jaar? Ieder merk zonnepaneel zal per jaar iets afnemen qua rendement. Dat is inherent aan de technologie.  De zonnepanelen van All Electric Home variëren qua opbrengst na 25 jaar tussen de 80 en de 93%. Vanzelfsprekend is iedere kwaliteit anders geprijsd. Laat All Electric Home direct een offerte voor jullie situatie maken.

Wens jij meer informatie over zonnepanelen en omvormers?

Wens jij meer informatie over zonnepanelen en omvomers, neem dan nu contact met  ons op of neem bel nu +31(0)850043962.

 

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?