Wat kosten zonnepanelen?

U bent op zoek naar een goede zonnepanelen? Maar wat kosten zonnepanelen nu voor uw situatie? All Electric Home is specialist in maatwerk en verduurzaming. Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuze.

 

Lagere kosten  zonnepanelen en voor ieder budget en iedere situatie advies en de juiste keuze

 

All Electric Home biedt voor ieder budget en iedere situatie advies en de juiste keuze. Wij maken het voor u gemakkelijk. Zo heeft u al voor een net boven de 100 euro per paneel een oplossing met minimaal 10 jaar garantie. Zo kosten zonnepanelen steeds minder en wordt het voor iedereen betaalbaar! Natuurlijk komt daar nog wel een omvormer en eventueel optimizers bij, naast de kosten van het leggen van de panelen en het aansluiten van de omvormer. Wenst u een keuze te maken uit glas glas panelen of uit de top lijnen zoals Rec Solar of LG, dan bent u wel wat meer kwijt. De garanties lopen dan ook op tot 25 jaar en een zeer hoge opbrengstgarantie na 25 jaar van boven de 92 %. De absolute top dus. Laat u dus goed adviseren door de specialisten van All Electric Home.

 

Wenst u ook advies of een offerte?

 

Indien u ook advies wenst of een offerte wilt aanvragen, neem dan hier contact met ons op. Wij helpen u graag verder en hebben keuze uit meer dan 15 merken zonnepanelen en 10 merken omvormers. Bel snel +31 (0)850043962.

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?