Warmtepomp trendrapport 2020

01-15-2020 - Nieuws

Blijf op de hoogte met het net gepubliceerde warmtepomp trendrapport 2020. Vandaag waren de specialisten van All Electric Home bij de Warmtepomp business day. Hierin spraken diverse key note speakers uit de branch over de mogelijkheden en aandachtspunten in de zich snel ontwikkelende warmtepomp markt. Tevens werd het Warmtepomp trendrapport 2020 toegelicht en verstrekt.

Diverse trends

De warmtepomp markt wordt steeds meer volwassen. Afgelopen jaar zijn er meer dan 40.000 nieuwe warmtepompen geïnstalleerd in Nederland. Momenteel zijn er ca. 200.000 operationele installaties, grotendeels in woningen maar ook in kantoren. De meest toegepaste systemen zijn lucht en grond en ventilatie warmtepompen. Natuurlijk kunt u veel meer over de trends in het warmtepomp trendrapport 2020 lezen.

Subsidies

Een van de meest aansprekende subsidies is de ISDE subsidie. Hiermee wordt de overstap naar de aardgasloze woning verder gestimuleerd. Vanaf januari 2020 vervalt deze regeling voor nieuwbouwprojecten, maar blijft deze voor bestaande woningen die verduurzaamd gaan worden van kracht. Vraag de All Electric Home adviseurs naar passend advies.

Wilt u meer weten over de warmtepompen van All Electric Home?

Indien u meer wenste te weten over de warmtepompen van All Electric Home klikt u dan hier.

Wenst u ook het warmtepomp trendrapport?

Indien u ook het warmtepomptrend rapport 2020 wenst te ontvangen, dan vragen wij u contact op te nemen met ons.

 

Warmtepomp trendrapport 2020

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?