Speciale december infraroodverwarmingsactie voor KHN leden

Wij hebben een speciale december infraroodverwarmingsactie voor KHN leden. Minimaal 10 % extra korting en tot 40% besparen op uw energierekening! E&T heeft niet alleen infraroodverwarming voor op uw terras, maar ook nog eens energiezuinige infrarood panelen voor bijvoorbeeld in uw restaurant, vergaderzalen, serres, hotelkamer(s) of hotelbadkamers.

Geen duur CV leidingwerk en hoge onderhoudskosten meer!

Weg met dure CV leidingen, weg met jaarlijks onderhoud en keuringen voor de aardgas aansluitingen. E&T biedt u advies om jarenlang economisch te verwarmen en de onderhoudskosten te verminderen. Want de infraroodpanelen van E&T vragen geen onderhoud meer! Een kleine uitbreiding realiseren is zo gebeurd. Een koude onaangename plek in uw restaurant, loungebar? Met de infrarood oplossingen van E&T is het zo aangenaam warm. Maar ook achter de schermen kunnen bijvoorbeeld kantoren energiezuinig verwarmd worden!

 

Wat houdt de speciale december infrarood verwarmingsactie nu precies in?

Als u in de maand december of januari 2017 een bestelling plaatst die voor 31 januari aan u geleverd wordt, dan bieden wij 10 % boven op onze reguliere prijzen! Maar als het om een groter project gaat, dat mogelijk ook meer onderzoek en advies van E&T vraagt, dan maken we ook nog eens een speciale deal voor u. H.e.e.a. hangt o.a. van de projectgrootte en verwachte planning af. Wat wij willen is u als tevreden klant en comfort voor uw gasten. In veel horeca gelegenheden is het (nog) niet echt comfortabel in de winter bij bijvoorbeeld de deuropening. Hier komt vaak een onaangename koude uw klanten tegemoet. Met de E&T infrarood oplossingen behoort dit mogelijk snel tot het verleden.

Of waarom zou u de hele zaak verwarmen, terwijl er maar een klein deel bezet is. Met de E&T verwarmingsoplossingen kunt u bijvoorbeeld alleen dat deel verwarmen, waar uw publiek zich bevindt. Snel en energie zuinig dus.

Hoe komt u als KHN lid in aanmerking voor deze speciale december infraroodverwarmingsactie?

 Meedoen is heel eenvoudig. U meldt zich aan via het offerte aanvraagformulier of contactformulier en beschrijf kort wat uw wensen zijn. Daarna nemen wij contact met u op om uw situatie door te nemen en te bepalen of wij langs moeten komen of u direct een offerte kunnen toesturen.  Dezelfde dag nog nemen wij contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen op +31(0)70 4141650. Wellicht zitten uw klanten er met de kerstdagen warmpjes bij.

E&T biedt u naast de infraroodverwarming ook LED- en zonnepaneel- en ICT oplossingen.

We horen graag van u en helpen u met veel plezier energiezuiniger te worden!

 

E&T maakt de horecan zuiniger met duurzame infraroodverwarming!

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?