REC Solar met Enphase zijn momenteel topscorer bij All Electric Home

08-10-2020 - Nieuws

REC Solar met Enphase zijn momenteel topscorer bij All Electric Home!

Af en toe zie je gouden duo’s in de zonne-energie markt. REC Solar en Enphse vormen zo’n gouden koppel in de eredivisie! Daarom zijn REC Solar met Enphase momenteel topscorer bij All Electric Home!

REC Solar, Noorse top kwaliteit met top rendement

Het van origine Noorse merk REC Solar richt zich op een top prestatie tegen betaalbare kwaliteit. Hiermee troeft het grote internationale merken af in prijs, service, levertijd en rendement. Met een opbrengstgarantie van 92 % na 25 jaar, laat REC Solar zien heel veel vertrouwen in haar eigen productlijnen te hebben. Natuurlijk doet een serieuze fabrikant van zonnepanelen dit alleen maar na uitgebreide testen qua instraling en aging.

Betaalbaar, perfect voor daken minder nuttig dakoppervlak of hoge opbrengst eisen

REC Solar zorgt met de Alpha Black en Full Black series voor vermogens tot 380 Wp op een oppervlak van ca. 1,7 * 1 meter!  Hiermee komt REC Solar in de eredivisie qua opbrengst per vierkante meter!

Enphase micro omvormers samen met REC Solar panelen

Sommige mensen zweren bij de micro omvormers van Enphase.  All Electric Home kan dit met een gerust hart ondersteunen. In combinatie met de REC Solar zonnepanelen vormt dit een ijzersterk duo, waardoor er zeer hoog rendement per vierkante meter een realistische verwachting is in veel gevallen. Zelfs al is de ligging van uw dak niet optimaal. Indien een deel van de zonnepanelen tijdelijk last van schaduw hebben, dan wordt met de Enphase micro omvormers voorkomen dat totale opbrengst terugvalt naar het slechtst presterende paneel.

Minder gevaar voor brand

Doordat de Enphase omvormers direct de DC spanning naar wisselspanning bij het paneel omzetten, wordt er voorkomen dat er een keten van panelen in serie een hoge DC spanning vormen. Met name slechte connectoren en beschadigde kabels kunnen dan na verloop van tijd extra risico op brandgevaar vormen. De Enphase technologie voorkomt dit.

Optimale opbrengst

Tenslotte zorgen de Enphase micro omvormers ook nog eens voor een optimaal rendement per paneel.

Wilt u weten wat uw installatie bij All Electric Home kost?

Wilt u ook weten wat uw installatie bij All Electric Home kost? All Electric Home zorgt voor maatwerk advies en passende oplossingen voor uw situatie. Neem nu contact met ons op en bel  +31(0)850043962 of vraag hier uw offerte aan. Wij leveren top installaties met lange garanties.

 

 

 

REC Solar met Enphase zijn momenteel topscorer bij All Electric Home

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?