Ons team

Ambitie

In ons team van All Electric Home werken mensen die één ding zeker met elkaar gemeen hebben: de ambitie om zich te blijven ontwikkelen, iets te presteren en het beter dan gisteren te doen. Dat doen wij allemaal in het belang voor u als klant.

MVO is een belangrijk onderdeel van de reguliere werkprocessen van ons team. We zijn zeer betrokken bij een verbetering van de maatschappij.

Nog beter doorvragen wat en wanneer u nu precies iets wilt ontvangen. Beter specificeren, om producten zo economisch, maar ook zo betrouwbaar mogelijk te ontwerpen en te fabriceren. Ons team is informeel en heeft korte lijnen, zowel naar u toe als intern.

Meerdere afdelingen die nauw met elkaar samenwerken

AEH bestaat uit meerdere afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Zo maken wij het voor u gemakkelijk. Met korte communicatielijnen tussen de onderstaande afdelingen, met in veel gevallen één aanspreekpunt. We streven All Electric na. Morgen willen we nog beter presteren dan vandaag!

Hieronder vindt u de afdelingen van AEH:

 • Quality en Technisch Management
 • Sales, Marketing en Product Management
 • Engineering
 • Inkoop en Logistiek
 • Administratie

We zijn altijd op zoek naar  mensen om onze ambities waar te maken en verder te groeien. Past All Electric Home bij jou? Kijk hier voor de vacatures!

Wilt u meer weten over All Electric Home?

Indien u meer wilt weten over All Electric Home, dan kunt u ons bellen op +31(0)850043962 of hier met ons contact opnemen.

 

Neem contact op!  AEH nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

  Snel contact?