MVO

We kijken niet alleen naar de korte termijn oplossing, maar ook naar de langere duur. Vaak bespaart u daarbij op installatie- en onderhoudskosten. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de omgeving, het verkleinen van de CO2-footprint. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor All Electric Home erg belangrijk.

Maatwerk in energiebesparing

Ons doel is om met elkaar ervoor te zorgen dat er minder energie verspild wordt. Dit doen we door maatwerk te leveren. Het begint al bij het voortraject, bijvoorbeeld bij het ontwerp na de inventarisatie. Hoe kunnen wij zorgen voor een zo laag mogelijke CO2-footprint of een zo hoog mogelijke reductie?

Ook bij onze fabrikanten wordt er gelet op de herkomst. All Electric Home kijkt naar zaken zoals de recyclebaarheid en onderhoud. Het doel is om het energieverbruik te verlagen en de hoeveelheid afval te verminderen. Dat kan alleen door kennis van zaken en samenwerken. Gelukkig kunnen we voortbouwen op vele jaren ervaring!

Duurzaam bedrijfspand

AEH heeft ook aandacht besteed aan het verduurzamen van het bedrijfspand. Een bekende voorlichtingscampagne is: “Een goed milieu begint bij jezelf”. Hier zijn we het bij AEH mee eens.

We houden rekening met de toekomstige eisen en de omgevingsfactoren. Naast betrouwbaarheid en hoge kwaliteit, staat MVO bij ons hoog in het vaandel!

Maatschappelijke betrokkenheid

All Electric Home is zeer betrokken om bij te dragen in de verbetering van de kwaliteit van leven. Zowel voor haar medewerkers als bij de kwetsbare groepen in de maatschappij. Daarom zorgt AEH voor een goed werkklimaat met prettige werkomstandigheden en wordt het ‘equal opportunity’ oftewel gelijkekansenbeleid gehanteerd.

AEH spreekt met haar Code of Conduct duidelijke beleidslijnen uit. Specifieke en algemene sociale zaken, zoals de acties die All Electric Home onderneemt tegen kinderarbeid.

Verder ondersteunen wij jaarlijks een aantal organisaties of stichtingen. Op dit moment zijn dat Stop cyberpesten, Tegenkracht (sport tegen kanker) en Milieu en Samenleving.

Maatschappelijke betrokkenheid begint bij jezelf, vinden we bij AEH.

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?