Missie en visie

Missie

Geen nutteloze energieverspilling meer.  Dat is onze missie! Wat wij willen, is zorgen dat de wereld bewuster en zuiniger met de schaarse natuurlijke bronnen omgaat.

Wij geloven in All Electric huizen! Daarom willen wij iedere particulier helpen om voor u op een betaalbare manier te verduurzamen. Dat is onze visie! Vakkennis en gemak  staan daarbij hoog in het vaandel en All Electric Home wordt door onafhankelijke partijen geauditeerd. Voordat wij zaken met onze partner-toeleveranciers gaan doen  auditen wij hen. Vervolgens houden wij met externe certificeringsbedrijven de engineering- en productieprocessen nauwlettend in de gaten. Daarnaast hanteren wij onafhankelijke kwaliteitskeurmerken en internationale standaarden. Bovendien zijn wij aangesloten bij diverse brancheverenigingen zoals de Groene Zaak, MVO Nederland.

Value for Money

Value for Money. Beloftes nakomen en zorgen dat u goede en betaalbare dienstverlening, producten of systemen krijgt. Dat vinden wij Value for Money en het gaat om tevreden klanten die graag zaken doen met de medewerkers van All Electric Home! Voor u betekent dit dat de dienstverlening goed is en het product op de met u overeengekomen tijdstip en plaats geleverd wordt. Vanzelfsprekend hebben wij voordat wij gaan leveren met u de gewenste kwaliteit en uitvoering afgestemd. Wij leggen dit ook in onze systemen vast om zodoende een constante kwaliteit te borgen.  Verder kijken wij bijvoorbeeld niet alleen naar de investering, maar ook naar de installatie- en onderhoudskosten. Daarnaast moeten de systemen van AEH gemakkelijk te onderhouden zijn. Ook dit draagt bij aan de slimme keuze om met AEH samen te werken!

All Electric Home gaat met u op zoek naar de vraag achter de vraag. Zo komen wij tot oplossingen  die voor u werken. Vroeg of laat pakt de samenwerking met All Electric Home gunstig uit voor uw portemonnee en voor de omgeving, want Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij belangrijk.

Visie

Wij willen onze klanten helpen verduurzamen op een voor u betaalbare manier! Wij streven er na om onszelf te blijven innoveren en de best betaalbare producten voor u te vinden. All Electric Home is sterk in het onderhouden van lange termijnrelaties met onze klanten. Tevreden klanten is voor ons het enige uitgangspunt in het nastreven van onze missie en visie. All Electric Home heeft hiermee een duidelijke missie en visie en hanteert daarbij haar vier belangrijkste kernwaarden. Hierdoor kunnen wij u snel en gericht van betaalbare adviezen en duurzame oplossingen voorzien!

Service

Vanzelfsprekend bieden wij service aan onze klanten en hulp en begeleiding bij lopende projecten. Maar ook online zijn wij vol op in beweging! Zo hebben we diverse websites en webshops voor alle standaard producten van AEH. Een persoonlijke klantomgeving waarin u snel passende producten kunt opzoeken en bestellen.

Goed is voor ons echter niet goed genoeg. We zijn altijd op zoek naar innovatieve en slimme oplossingen! AEH staat voor All Electric huizen!

 

Geen nutteloze energieverspilling meer en wij helpen u aan betaalbare en duurzame oplossingen. Dat zijn onze missie en visie!

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?