Infrarood
Infrarood

Infrarood

Bij All Electric Home geloven wij in All Electric en samen verduurzamen! Dat betekent dat ook de verwarming d.m.v. elektriciteit gerealiseerd kan worden. Een van deze technieken is infrarood verwarming. All Electric Home biedt meer dan 500 verschillende soorten verwarmingspanelen van verschillende merken.

Eenvoudig en gemakkelijk

Infrarood verwarming is gemakkelijk toepasbaar. Ten opzichte van duurdere warmtepompen zijn infrarood verwarmingspanelen eenvoudig en gemakkelijk te installeren. U heeft geen duur leidingwerk nodig en infrarood panelen laten zich ook gemakkelijk met andere verwarmingstechnieken combineren. Wel is het belangrijk om uw elektrische vermogen vooraf even na te laten kijken of er voldoende capaciteit is. Voor een enkel paneel is dit meestal geen probleem, maar als u meerdere ruimtes of bijvoorbeeld uw schuur met grotere vermogens wenst te verwarmen, dan is dit een passend advies van All Electric Home wel op zijn plaats.

Diverse oplossingen

Het spreekt allemaal tot de verbeelding. All Electric Home gelooft in de combinatie van technieken, zoals zonnepanelen en infrarood verwarming. ook is infrarood verwarming goed te gebruiken voor plaatselijke en/of tijdelijke  verwarming, zoals bijvoorbeeld badkamers, slaapkamers of garages. All Electric Home helpt u aan duurzame oplossingen. Dat levert ook nog eens kostenbesparing én gemak op!

Wij helpen u bij een grondige analyse van uw huidige en toekomstige wensen en toepassingen. Pas dan kunnen onze oplossingen pas echt integraal nuttig, betrouwbaar en slim zijn. Vraag gerust een offerte aan of neem contact met ons op.

 

Producten overzicht

Heatscope

Juist als de dagen korter en kouder worden of in het vroege voorjaar, kijken particulieren vaker naar de mogelijkheden van goede en degelijke infrarood verwarming. Vooral voor hun terras en binnen verwarming kan infrarood een hele goede keuze zijn. All Electric Home importeert zelf een zeer hoogwaardige oplossing van Heatscope. De Heatscope is zowel in […]

Lees verder over deze productgroep
Welltherm

Infraroodverwarming is een van de meest economische en snelste manieren van verwarmen. U verwarmt woon- en slaapkamers alleen op dat moment of die plek waar het nodig is. Want infraroodverwarming verwarmt doelgericht. Waarom zou u nog langer ruimtes verwarmen waar niemand zit? Overtuig nu u zelf en lees verder!

Met infraroodverwarming kunt u tevens veel meer inspelen op persoonlijke wensen en behoeften van uw huisgenoten bij gebruik binnen en rondom uw huis.

Lees verder over deze productgroep

Diensten voor de geselecteerde markt

Site-survey en probleemanalyse

Tijdens een project is een site-survey en probleemanalyse in veel gevallen het begin van een uitgebreide kennismaking met All Electric Home. We nemen de tijd om erachter te komen welke oplossingen het beste bij u passen. Ook kijken we naar uw specifieke wensen.

Lees verder
Advies op maat

Bij All Electric Home spreken we altijd over advies op maat. Wij streven ernaar om voor iedere klant een individuele lange termijn oplossing te bieden. Nu kunt u denken, maar wat houdt dit nu precies in en is dit in de praktijk wel echt zo? Daarom geven we u graag een voorbeeld waarom AEH daadwerkelijk […]

Lees verder
Engineering

All Electric Home engineers helpen u met uitgebreide support tijdens de ontwerpfase, zodat het voor u gemakkelijk is om een goede keuze te maken. In deze fase werken wij de technische details goed uit en zetten wij deze op papier. Hierdoor krijgt het uiteindelijke product vorm en kunt u de specificaties beoordelen. Engineering kan worden […]

Lees verder
Energielabel aanvragen

Wij regelen voor u het energielabel! Vanaf 1 januari 2021 verandert de rekenmethode voor het bepalen van het energielabel. Dan treedt namelijk de nieuwe bepalingsmethode NTA 8800 in werking. Indien u uw huis wilt verkopen of laten bouwen, dan is dit energielabel namelijk verplicht. Wij kunnen uw huis inventariseren en het energielabel aanvragen. Maar ook […]

Lees verder

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?