Kunstzinnige infrarood verwarming

10-09-2017 - Nieuws

Comfort en kunst

All Electric Home levert ook verwarming als kunstzinnige infrarood verwarming. Zo combineert AEH comfort en kunst. All Electric Home heeft een uitgebreid assortiment van moderne stijlvolle en kunstzinnige design infrarood panelen. Ze kunnen als een soort schilderij aan de wand of plafond geplaatst worden. Hierdoor geven zij niet alleen extra kleur aan uw huis maar ook comfortabele warmte!

Ruime keuze en naar eigen ontwerp

Naast talloze abstracte en figuratieve designs is het ook mogelijk om foto’s of eigen ontwerpen aan te leveren, welke wij dan op uw paneel aanbrengen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een familie-, natuurfoto of iedere andere foto aanleveren, waardoor u letterlijk persoonlijke warmte uitstraalt of ontvangt. De panelen zijn in diverse maten leverbaar en zullende komende maanden op onze website getoond gaan worden. U kunt echter al direct met onze adviseurs contact opnemen voor persoonlijke toelichting.

Voor in uw woon- of slaapkamer

Infrarood verwarming wordt steeds bekender en vaker toegepast. Vrijwel ieder goedlopend terras maakt er gebruik van, maar velen weten niet dat infrarood verwarming een heel interessant alternatief voor de gasgestookte CV installaties in huizen. Met de artistieke infrarood panelen, kunt u uw woon- of slaapkamer snel en kosten efficiënt verwarmen. Verder heeft AEH ook kleine paneeltjes die slechts 100 Watt gebruiken en het zelfde effect hebben als de bekende elektrische kachels die wel 2.000 Watt gebruiken. We leggen u graag uit hoe dat komt. Wij kunnen met veel minder energie het zelfde comfort met onze infrarood verwarming realiseren. Snel en eenvoudig!

Wenst u meer informatie over kunstzinnige infrarood verwarming?

Wenst u meer informatie over kunstzinnige infrarood verwarming?  Direct een offerte aan te vragen? Of heeft u eerst nog andere vragen? Neemt u in dat geval dan contact met ons op en klik hier.

 

Kunstzinnige infrarood verwarming

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?