Klantenservice

All Electric

All Electric home streeft gasloze en energie neutrale huizen na. Niet alleen met steengoede ontwerpen en producten, maar zeker ook met een uitmuntende klantenservice. We willen graag blijven innoveren!

Wellicht heeft u suggesties voor onze dienstverlening. Misschien heeft u een klacht. Wij horen dat allemaal graag van u. Neem hier contact op met onze klantenservice. We willen ons blijven verbeteren, zodat u als klant profiteert van de hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Webshop

De shop bevat diverse artikelen op het gebied van zonnepanelen, omvormers, optimizers, laadpalen, accu’s en energieopslagsystemen. Voor veel producten geldt: niet goed, geld terug.

De producten die u bij AEH afneemt, worden geleverd volgens de gemaakte afspraken. Of deze nu via de webshop of de AEH adviseurs worden besteld. We leveren snel en vakkundig!

Klantenportal

Als service biedt AEH, naast de persoonlijke klantenservice, de mogelijkheid tot het 24 uur per dag inloggen in een persoonlijkeklantenportal.

Soms wilt u snel een aantal producten geleverd hebben, maar is het alleen mogelijk om grote hoeveelheden af te nemen. Bij AEH is het plaatsten van kleine bestellingen geen probleem!

Het kan voorkomen dat een product niet aan uw wensen voldoet. U kunt het product onder bepaalde voorwaarden retourneren.

 

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?