Kernwaarden

All Electric Home is een innovatieve en technische partner met aandacht voor duurzame oplossingen en kostenbesparing. Wij hanteren vier belangrijke kernwaarden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn:

  • vakkennis
  • eerlijke prijzen
  • gemak
  • veel keuze

 

Vakkennis

All Electric Home kan u snel van passend advies en oplossingen voorzien, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om super high tech zonnepanelen of meer standaard zonnepanelen. Wij zoeken het voor u uit. Ook voor zeer efficiente omvormers of energiebesparende infraroodpanelen of warmtepompen. U kunt het gerust aan AEH over laten. Wij beschikken over de benodigde ervaring en technische kennis.

Kwaliteit

Wij voldoen aan de benodigde keurmerken en kwaliteitseisen (naast de internationale trends die worden opgelegd door de industrie en de overheid, zoals energielabels, ROHS en REACH). Dit omdat veel fabrikanten van All Electric Home voldoen aan ISO 9001 en ISO 14.001 (milieu) normen en aan de ethische normen voor duurzaam ondernemen. Bij eigen merken gaan diverse kwaliteitscontroles aan vooraf, voordat het product verhandeld kan worden.

MVO

All Electric Home is zich door de tijd heen blijven ontwikkelen en ziet het belang in van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door te blijven innoveren, kan All Electric Home naast zorgen voor toonaangevende en hoge kwaliteitsproducten.

Wilt u meer weten over onze technische oplossingen? Kijk bij de onderstaande bijpassende diensten:

 

Eerlijke prijzen

All Electric Home geeft advies en hulp bij uw uitdagingen en daarbij kijken we wel naar het voor u beschikbare budget en de gewenste terugverdientijd. Zo krijgt u waar voor uw geld, omdat AEH verder kijkt dan de korte termijn. Er wordt gekeken naar onderhoudskosten en oplossingen die klaar zijn voor de toekomst. Voor ons gaat het om te kijken wat voor u op langere termijn interessanter is. Geen snelle of handige handelspraktijken. Uiteindelijk levert dit voor u een besparing in de kosten op!

Wilt u ook advies op maat? Kijk bij de onderstaande bijpassende diensten:

 

Gemak

Met onze technische kennis kunnen we maatwerk leveren, maar op een begrijpelijke en gemakkelijke manier. Wellicht bent u alleen op zoek naar zonnepanelen. Of misschien wilt u advies over slimme oplossingen op het gebied van opslag van duurzame energie of slimme laadpaal oplossingen. Op projectmatige wijze gaan wij op zoek naar oplossingen die voor u werken!

Wilt u ook op een gemakkelijke wijze profiteren van de kennis van All Electric Home?  Kijk dan bij de onderstaande diensten:

 

Veel Keuze

All Electric Home is altijd op zoek naar betaalbare innovaties, gecombineerd met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zorgen dat u vol op keuze krijgt, zeg maar veel keuze! En wij helpen u die keuze wel overwogen te maken. Onze klanten waarderen onze persoonlijke adviezen en begeleiding.

Wilt u ook een betaalbare en duurzame oplossing van All Electric Home? Kijk bij de onderstaande bijpassende diensten:

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?