Sungrow

Sungrow is opgericht door Prof Cao Renxian – een leraar aan de Hefei University of Technology. Bij het leren van de onbevredigende staat van elektrische beschikbaarheid op het platteland van West-China verliet hij zijn onderwijspositie in 1997 en richtte hij de Sungrow Power Supply Co., Ltd.

Het starte met een idee

Prof Cao Renxian wilde de beschikbaarheid van elektriciteit verbeteren en daarmee een gestage economische groei mogelijk maken op het platteland van West-China. In plaats van zich koste wat het kost te richten op economische groei, koos hij voor duurzame groei op basis van regeneratieve energiebronnen.

De eerste Sungrow-klant – een ingenieur die toezicht houdt op de signaalvoeding voor de zuidelijke Xinjiang-spoorweg – bestelde één zonne-energiebron voor een signaal. Dit resulteerde in een totaal bedrijfsinkomen van $ 87.000 in 1998.

Nadat de eerste testorder was uitgevoerd, kwamen er meer bestellingen binnen en begon het bedrijf te pikken. Het feit dat zonnetechnologie een idee was wiens tijd was gekomen, droeg bij aan het succes.

Tegenwoordig is Sungrow een bedrijf van meer dan $ 1,5 miljard. Als een belangrijke hightech onderneming in China is Sungrow gespecialiseerd in R&D, productie, verkoop en service van nieuwe apparaten voor energievoeding voor zonne-energie, windenergie, energieopslag, nieuwe energie-aandrijfsystemen voor auto’s, drijvende en PV-installaties op land planten. Ons doel is altijd om iedereen schone stroom te bieden, vandaag, morgen en daarna.

Sungrow

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?