SolarEdge

Een Sterke financiële positie gecombineerd met geavanceerde technologie

SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De intelligente omvormeroplossing maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd voor een betere ROI.

Sinds haar beursgang op de NASDAQ in 2015 vertoont SolarEdge continu een aanzienlijke groei in omzet en brutomarge. De sterke financiële positie en stabiliteit van het bedrijf, in combinatie met de geavanceerde technologie, maken SolarEdge tot de voorkeurspartner van toonaangevende installateurs, integrators en andere partijen op de energiemarkt.

SolarEdge ontwikkelt smart energy oplossingen en richt zich op een groot aantal segmenten van de energiemarkt door middel van haar gediversifieerde productaanbod, waaronder residentiële en commerciële PV-oplossingen, energieopslag en back-uphet opladen van elektrische auto’ssmart energy voor thuisgebruik, netwerkservices en virtuele elektriciteitscentrales en onderbrekingsvrije voedingen (UPS).

Wilt u weten wat All Electric Home voor u kan betekenen? Neem voor persoonlijk advies contact op met één van de AEH verkoopadviseurs.

SolarEdge

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?