JA Solar

JA Solar, een All Electric Home Premium huismerk met betaalbare kwaliteit en goede service. Want ook voor het AEH Premium huismerken zijn er regels die worden opgelegd door de industrie en de overheid zoals ROHS en REACH. Deze hebben het doel om giftige stoffen bij de productie, de verwerking, de levensduur en de uit eindelijke vernietiging te beperken. AEH wenst ook hier een bijzondere speler voor u te zijn, door steeds weer de beste kwaliteit die bij uw eisen past tegen een betaalbare prijs. Ook dat vinden wij van essentieel belang.

Kwaliteitseisen

Kwaliteitseisen gelden voor het gehele assortiment van All Electric Home. ROHS (of de richtlijn 2011/65/EU) is een EU-richtlijn waarbij het de bedoeling is om zes schadelijke stoffen in de elektronische industrie te verminderen. Denk aan lood en kwik. REACH is een systeem voor registratie, evaluatie en toelating van chemische stoffen de in de Europese Unie geproduceerd of geïmporteerd worden.

Door al deze kwaliteitseisen voor de A merken en het AEH Premium huismerk, bent u verzekerd van excellente kwaliteit!

Wilt u meer weten over de All Electric Home Premium huismerken? Neem dan nu  contact op met een van de AEH verkoopadviseurs.

JA Solar

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?