Growatt

Growatt biedt betrouwbare  omvormers met zeer goede technische en onderhoudsondersteuning voor zowel binnenlandse als wereldwijde markten. Met zowel de uitstekende prestatie van het overzeese als het nationale, heeft Growatt prijzen gewonnen van de Chinese overheid zoals het National Hi-Tech Technology-bedrijf en Famous Brand in de provincie Guangdong.

Kosteneffectief

Het bedrijf is de op vijf na grootste omvormerproducent van China (2017). Growatt is bekend en wordt wereldwijd gerespecteerd als een toonaangevende fabrikant van kosteneffectieve, hoogwaardige fotovoltaïsche omvormers en opslagoplossingen. De SPH omvormers van Growatt zijn hybride omvormers speciaal ontwikkeld voor residentieel gebruik. Door hun vermogen om PV, opslag en het energienet perfect op elkaar af te stemmen zijn ze de ideale oplossing voor moderne energiesystemen in huis. De voordelen van de Growatt SPH serie:

  • hybride omvormers zorgen voor een optimaal eigen gebruik
  • makkelijk te bedienen via geïntegreerd LCD scherm
  • (ont)laad vermogen en tijden zijn in te stellen.

Wilt u weten wat All Electric Home voor u kan betekenen? Neem voor persoonlijk advies contact op met één van de AEH verkoopadviseurs.

Growatt

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?