Growatt energieopslag

Growatt energieopslag is een nieuwe energieonderneming die zich toelegt op de R&D en productie van PV-omvormers, inclusief on-grid, off-grid en opslaginverters, en slimme oplossingen voor gebruikersbeheer aan de gebruikerszijde. Het vermogen van Growatt on-grid omvormers varieert van 1 kW tot 100 kW, terwijl de off-grid en opslagomvormers een vermogensbereik van 1 kW tot 630 kW dekken. Growatt-omvormers worden wereldwijd op grote schaal gebruikt voor toepassingen in residentiële, commerciële, PV-armoedebestrijding, scenario’s op utiliteitsschaal en andere projecten voor opslagcentrales.

Sinds de oprichting in 2010 heeft Growatt filialen geopend in Duitsland, de VS, het VK, Australië, Brazilië, Thailand, India, Nederland en vele andere landen. Zo kan zij de klanten over de hele wereld beter van dienst zijn.

R&D

Growatt energieopslag houdt zich altijd aan de R & D-investering en technologie-innovatie en biedt klanten premium producten en -diensten door middel van haar kerninvertortechnologie, strenge kwaliteitscontrole en voortdurende verbetering van de klantenservice.

Tegen het einde van 2018 heeft Growatt meer dan 1,33 miljoen omvormers verzonden naar meer dan 100 landen en regio’s over de hele wereld. Growatt is volgens PVBL drie jaar op rij erkend als het nummer 1 Chinese residentiële PV-omvormermerk. In 2018 is Growatt het top 3 eenfase-omvormermerk geworden volgens de IHS Markit’s wereldranglijst voor omvormerverzendingen.

Growatt energieopslag

Neem contact op!



    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?