Esdec Flatfix fusion montage materiaal

Sinds 2004 levert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 6 GWP geïnstalleerd met onze systemen, zijn wij wereldwijd een leidende speler.

Snel, betrouwbaar en innovatief

Esdec is opgericht door installateurs en mede daardoor ontwerpen wij al onze producten in samenwerking met installateurs van zonnepanelen. Geen enkel ander bedrijf in de markt voor montagesystemen voor zonnepanelen investeert op een vergelijkbare schaal in innovatie, R&D en gepatenteerde technologieën. Doordat we de inbreng van installateurs snel in onze ontwerpen kunnen doorvoeren, heeft Esdec een aantal van de populairste montagesystemen in de markt weten te ontwikkelen.

Wereldwijd meer dan 6 GWp geïnstalleerd

Door onze focus op innovatie, strenge kwaliteitseisen en het bieden van de beste service aan onze klanten, is Esdec in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende en leidende speler wereldwijd. Per november 2018 maakt het Amerikaanse EcoFasten na overname deel uit van de Esdec Solar Group. Hierdoor heeft Esdec in Europa en de Verenigde Staten een sterke positie in de markt. Inmiddels is er wereldwijd meer dan 6 GWP geïnstalleerd met onze montagesystemen. Met onze 15 jaar aan ervaring kunnen wij u bovendien uitgebreide en unieke ondersteuning en advies aanbieden.

Esdec Flatfix fusion montage materiaal

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?