Energietransitie voor ruim 6.500.000 woningen

10-15-2017 - Nieuws

De energietransitie voor ruim 6.500.000 woningen moet nog beginnen. Nederland moet het gebruik van fossiele brandstoffen, waaronder aardgas drastisch gaan verminderen. Zo geldt dit ook voor de bestaande en nieuw te bouwen huizen. Al deze woningen zullen op termijn van het aardgas afgesloten gaan worden. Deze woningen moeten wij dan op een alternatieve bron voor verwarmen of koelen. Dat geldt ook voor het koken en douchen. Werk aan de winkel dus want, als we nu zouden beginnen, dan moeten er tot 2050 iedere maand ruim 17.000 woningen ombouwen naar of voorzien van die alternatieve bron.

Ruim 17.000 woningen per maand!

Ja, u leest het goed, ruim 17.000 woningen per maand, die wij anders verwarmen moeten! Dit vraagt grote verandering in denkwijzen, implementatie, infrastructuur en uitvoering. All Electric Home kan u helpen met verduurzaming van uw woning, schuur of garage,

All Electric of hybride oplossingen

Nu het gebruik van aardgas letterlijk met miljarden kubieke meters per jaar om laag moet, volgt al snel de vraag welke alternatieven serieus kans maken. Warmtenetten, warmtepompen, waterstof, smartgrids etc. etc. wat zal het worden? All electric of hybride oplossingen gooien zeker ook hoge ogen. Al deze technieken kunnen wij mogelijk als standalone, maar ook als hybride oplossing toepassen. Zo kunnen wij bovengenoemde technieken complementair ingezetten. Hierdoor kan een optimum tussen aanwezige infrastructuren, de specifieke situatie zoals nieuwbouw of renovatie, maar ook beschikbaar budget en de nog te verwachten levensduur van een woning bereikt worden. Met all electric en infraroodverwarming worden in ieder geval aanzienlijke besparingen op de aanvangsinstallatie en het onderhoud gerealiseerd.

Met infrarood verwarming zijn flinke besparingen mogelijk bij de installatie en het onderhoud

Infraroodverwarming zal de komende jaren zeker aan populariteit winnen, zeker in combinatie met zonnepanelen!. Want met infraroodverwarming zijn flinke besparingen mogelijk bij de installatie en het onderhoud. Er is namelijk geen duur CV leidingwerk van buizen meer nodig. Ook behoort het onderhoud op de onderhoudsgevoelige CV verwarmingsketel dan tot de verleden tijd. En met vertrek van de gasgestookte CV ketels behoort het CO en CO2 (koolmonoxide en kooldioxide) verstikkingsgevaar ook tot het verleden.

Bijkomend voordeel van infraroodverwarming is dat de er ook geen periodiek onderhoud meer nodig is op de CV installaties. Een belangrijk voordeel voor u als huurder of huiseigenaar.

Vraag nu meer informatie over infrarood verwarming voor uw projecten aan!

Wenst u meer informatie over infraroodverwarming? Klik dan hier of bel ons 0p +31(0)850043962. AEH, All Electric!

 

 

 

Energietransitie voor ruim 6.500.000 woningen

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?