Opstellen eisenpakket

De technische specificaties worden door All Electric Home in kaart gebracht bij deze fase van het opstellen va het eisenpakket. We kijken daarbij verder dan de eisen van vandaag. Het gaat meer en meer om een totaal plaatje voor nu en de komende 10 jaren of zelfs langer. Als experts van AEH zien wij steeds vaker klanten met integrale en bredere vragen bij ons kopen. Hoe kan ik mijn energie nu maximaal opwekken en ook nog op het door mij gewenste tijdstip gebruiken? Hoe gaan wij straks rijden , koken en verwarmen als de gaskraan letterlijk dicht gaat? Zeg maar de vraag achter de vraag om dit goed in kaart te brengen. Want de beste innovaties beginnen bij een goed ontwerp en dus heel goed doorvragen en analyseren. Na een uitvoerige inventarisatie maken we een totaaloverzicht van de eisen en wensen op en schrijven deze op. Daarna controleren wij in overleg met u of de eisen en wensen goed zijn weergegeven.

Een duidelijk eisenpakket is het halve werk

Ontbreken er nog zaken of zijn er inmiddels nieuwe inzichten gekomen? Geen probleem. In deze fase van het project leggen wij de basis voor het toekomstig ontwerp.

U kunt hierbij denken aan de technische eisen, de omgevingsfactoren en economische haalbaarheid. Ook wordt er gekeken naar de verwachte levensduur met return on investment (ROI): hoeveel gaat het product uiteindelijk opleveren?

Meer weten? Neem contact op met de AEH adviseurs voor meer informatie.

Opstellen eisenpakket

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?