Advies op maat

Bij All Electric Home spreken we altijd over advies op maat. Wij streven ernaar om voor iedere klant een individuele lange termijn oplossing te bieden. Nu kunt u denken, maar wat houdt dit nu precies in en is dit in de praktijk wel echt zo? Daarom geven we u graag een voorbeeld waarom AEH daadwerkelijk advies op maat voor u nastreeft.

 

Honderden opties

U kent het wel, u heeft een specifieke wens en er zijn honderden opties waar u uit kunt kiezen. Dit is overweldigend en uiteindelijk weet u niet meer waar u op moet letten of welke optie nu eigenlijk relevant voor u is. Neem nou het kiezen van de juiste zonnepanelen of omvormer of bijvoorbeeld een laadpaal. Hoeveel energie gebruikt u nu, wat zijn uw toekomstplannen? Allen factoren waar rekening mee gehouden moet worden voor een doelbewuste keuze om uw investering zo goed mogelijk te laten renderen. Zonder de juiste expertise kan dit een lastig en lang proces zijn en daarom kunnen de adviseurs van All Electric Home u daarbij goed begeleiden.

 

Zonnepanelen, warmtepompen en infrarood verwarming

Een voorbeeld zijn de duurzame oplossingen van All Electric Home zoals zonnepanelen, warmtepompen en infraroodverwarming. Jaren geleden zijn wij al begonnen met deze technologieën als maatwerk projecten toe te passen. Wij gebruiken technieken die naast de consumenten markt ook in andere professionele en bedrijfsmatige situaties al zijn bewezen, zoals in scholen, fabrieken, gezondheidsinstellingen en bedrijven. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en omgevingssituatie en beschikbare middelen. Het maakt voor All Electric Home geen verschil. Wij zoeken de oplossing die binnen uw budget en wensen past.

 

In-house engineers

Doordat we in-house engineers hebben, onderscheiden we ons van andere leveranciers, onze klanten hebben toegang tot advies van de experts en dit geeft voor de klant een aantal specifieke voordelen. Zo kunnen we direct in technische vraagstukken duiken en diepgaand onderzoek i.s.m. onze topfabrikanten in gang zetten en passende oplossingen voor onze klanten bedenken.

 

Expert begeleiding en support

Onze in-house engineers geven technisch advies over al onze producten. Ze kunnen u wijzer maken over belangrijke details die voor u van belang zijn. We luisteren niet alleen naar uw vragen, maar stellen zelf ook kritische vragen om het juiste advies te garanderen.  Dit zorgt ervoor dat u weet dat u kunt rekenen op de voor u best passende oplossing.

 

Het filteren van opties

 Ook al beschikt de klant over een basiskennis, dan is dit meestal niet genoeg om gevaar en technische issues te herkennen of om het beste product te selecteren. In plaats van zelf klakkeloos filters toe te passen wanneer u op zoek bent, doen onze engineers dit zorgvuldig voor u. All Electric Home specialisten luisteren naar de specifieke eisen van u als klant en daardoor filteren de essentie en adviseren wij de juiste producten voor uw situatie. Dit geeft u een gestructureerd overzicht en helpt u ook makkelijker beslissingen voor uw eigen toekomst te maken.

 

Vertrouwde bron

 Bij AEH zijn we meer dan een leverancier, al onze producten komen van vertrouwde top fabrikanten die alleen maar A-merken of premium producten leveren. AEH staat voor transparantie en hoge kwaliteit en deze visie delen de fabrikanten met ons. Voorbeelden hiervan zijn LG Electronics, SolarEdge, JA Solar, Longi Solar, Growatt, Huawei en en veel andere topmerken.

 

Wenst u meer informatie?

Of het nu gaat om duurzaam wonen met zonnepanelen, warmtepompen of infraroodverwarming, ons team garandeert u hoogwaardige persoonlijke aandacht en werkt nauw samen met u om het beste resultaat uit uw project te halen.

 

Meer informatie, kijk gerust even in onze webshop, of bel naar de adviseurs van All Electric Home op +31(0)850043962.

 

 

 

 

 

Advies op maat

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?