Zonnepaneelinstallatie met energieopslagmogelijkheden

Onlangs installeerden we bij Walther van Doorn in St. Michels Gestel een zonnepaneelinstallatie met energieopslagmogelijkheden. Een integraal systeem met veel doorgroeimogelijkheden naar de toekomst.  In nauw overleg met de bewoner, Walther, werd een meer- jarenplan uitgestippeld om de moderne stijlvolle woning te gaan verduurzamen.

Klaar voor de toekomst

De wens van de Walther was om in stappen de verduurzaming door te voeren met een partij die hem van A tot Z kon helpen met advies en oplossingen. De 1e fase betreft de opwekking van de basis behoefte aan elektrische energie voor de woning en het atelier. Maar met het juiste advies van All Electric Home en deze eerste basisstap is Walther klaar voor de toekomst. Want deze zonnepaneelinstallatie met energieopslag biedt nog veel meer mogelijkheden. Lees hier meer over onze energieopslagsystemen.

20 REC Alpha  370 WP All Black zonnepanelen

Walther is zelf bouwkundige en heeft zelf ook idee-en wat hij wil.  Naast zijn woonhuis staat een schuur en een atelier. Het schuine dak werd wat aangepast, zodat daar precies 20 REC Alpha 370 Wp  All Black zonnepanelen op passen. De REC Alpha 370 Wp Al Black zonnepanelen staan bekend om hun zeer hoge rendement per oppervlak. Zo kon precies een mooi homogeen vlak met deze All Black panelen gelegd worden met een maximaal vermogen van 7.400 Wp.

Warmtepomp

Na deze eerste fase gaat Walther aan de slag met de volgende verduurzamingsfase. Een warmtepomp systeem van.. Er zal hierbij gebruik gemaakt worden van grondboringen tot 130 meter. De warmtepomp heeft een vermogen van 14 kW en zal maximaal gebruikt worden voor de verwarming en koeling van het woonhuis en het atelier.

16 extra REC Alfa 370 Wp zonnepanelen in fase 2

Volgend jaar volgen de overige 16 extra REC Alfa All Black zonnepanelen in fase 2. Hierdoor komt het maximaal op te wekken piekvermogen op ruim 13.000 Wp. Door de ligging is een zeer goed rendement te behalen en dat kunnen we goed gebruiken in combinatie met de warmtepomp.

StoreEdge t.b.v. de accusystemen en de autolader

Voor dit project koos All Electric Home voor de SolarEdge StorEdge SE10K t.b.v. de accusystemen en de autolader. Een ideale keuze voor de volgende stappen in de verduurzaming.

Modbus

In combinatie met het modbus systeem van SolarEdge biedt de StorEdge de optimale mogelijkheden om de energiestromen in en rondom het huis maximaal intern te gebruiken. Met de aanwezige intelligentie en metingen kunnen de interne energiestromen nu en voor de toekomst optimaal gebruikt gaan worden. Zo wordt het huis helemaal voorzien van SMART energy solutions. Daardoor is er optimaal intern energieverbruik.

Accusysteem

U heeft mogelijk wel vernomen dat de salderingsregeling per 2023 ieder jaar met ca. 10 %  zal verminderen.  Daardoor wordt het steeds interessanter om na te denken over de inzet van een accusysteem. Een van de redenen waarom de eigenaar voor All Electric Home gekozen heeft. Ook hier gaan wij elkaar te zijner tijd vinden met een passende oplossing, want de basis is al gelegd door een prettige en professionele samenwerking.

Autolader

Waarschijnlijk zal Walther voor de aanschaf van het accusysteem nog besluiten om de autolader eerder dan het accusysteem aan te schaffen. Ook deze autolader past prima op de StorEdge van SolarEdge.

Wilt u ook klaar zijn voor de toekomst?

PV en energieopslag is een ideale oplossing voor de toekomst. Daarmee maakt u maximaal gebruik van uw eigen opgewekte energie. Wil u ook klaar zijn voor de toekomst? Neem dan nu contact met ons en bel +31(0)850043962 of stuur ons hier een mailbericht.

Zonnepaneelinstallatie met energieopslagmogelijkheden

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?
    Chat openen
    Bel ons gerust voor meer informatie!