Succesvolle energiebesparing in Leidschendam

All Electric Home bespaart bijna 1.080 Euro per jaar voor consument in Leidschendam!

Afgelopen voorjaar deden wij een opname ter plaatse voor een consument in Leidschendam. We keken naar het elektriciteitsverbruik van deze klant en haar toekomstige verwachtingen. Elektrisch auto rijden was nog niet in de planning maar de hobby slokte wel wat energie op. Met ca. 7.000 kWh / jaar was dat een flinke energierekening. Lees verder over deze succesvolle energiebesparing in Leidschendam!

Situatie ter plaatse

Het huis had best wel een flink dak oppervlak, maar dak kapellen en de ligging maakten het niet optimaal. Met onze speciale design software en een schouw ter plaatse konden we het ontwerp afronden.

Rekensommetje

Met het ontwerp kwamen we op 15 stuks 360 Wp panelen van Denim Solar. De ligging gaf aanleiding om met de SolarEdge omormer in combinatie met optimizers te gaan werken. Optimizers lijken soms een duurdere keuze, maar het rekensommetje gaf ruim 15% meer rendement en de installatie zal zich de komende jaren veel sneller terugverdienen dan zonder optimizers. Daarnaast tikt dit rendement ook nog eens in totaal circa 25 jaar door! De berekende opbrengst zal ca. 1.080 euro per jaar aan energiekosten verlaging zijn.

De conclusie van de klant:

AEH heeft ons goed geadviseerd! We zijn goed geholpen en profiteren nu iedere dag en dat zonder omkijken. 

Succesvolle energiebesparing in Leidschendam

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?