Peter, een zeer tevreden klant uit Soesterberg

Hier onder leest u het verhaal van Peter, een tevreden klant uit Soesterberg

In deze case story leest u meer over de situatie voor en na de installatie van de zonnepaneelinstallatie bij dhr. Stroes. Peter bespaart jaarlijks ca. 600 Euro aan energiekosten na de installatie in 2018.

Wat was de situatie voordat jullie de zonnepanelen bij All Electric kochten?

Wij kochten ons huis in 2015 en hadden wel het een en ander op te knappen. Ons huis is in 1926 gebouwd en had wel wat onderhoud nodig. Onze tuin is groot en daar wilden wij eerst een leuk tuinhuisje plaatsen naast de garage. In 2017 gingen wij ons oriënteren om op de energiekosten te besparen en zonnepanelen lagen het meest voor de hand, omdat hier naast verdere isolatie het meeste rendement te verwachten was. We gebruiken jaarlijks ca. 3000 kWh en onze verwachting is dat het op termijn met elektrisch rijden en elektrisch koken verder zal gaan toenemen. Reden dus voor ons om serieus te gaan kijken naar zonnepanelen.

Hoe kwamen jullie in contact met All Electric Home?

Ik ging mij via het internet wat verder inlezen en via Google kwam ik naast een aantal andere partijen All Electric Home tegen. Veel partijen prijzen zich aan met snel en lage prijzen, maar we hadden zelf wat ideeën en zochten een partij die echt even mee kon en wilde denken. En dan vervolgens maatwerk kon leveren. Ook was voor mij de garantie op de totale installatie en materialen belangrijk.

Welk probleem wilden jullie oplossen?

Wij wilden een goed en op onze situatie passend advies en maximaal rendement uit onze zonnepaneel installatie halen qua mogelijke opbrengst de komende 25 jaar. Zelf heb ik niet zo veel verstand van zonnepanelen en energieverbruik en zocht een partij om onze ideeën en wensen te bespreken, leidend tot een advies op maat. De contacten met Martin van All Electric Home verliepen soepel en plezierig. Hij bracht mijn huidige energieverbruik snel in kaart, bekeek persoonlijk onze situatie en hielp ons ook bij de inventarisatie van onze toekomstige behoefte. Op basis daarvan kregen we een gedegen advies, een heldere prijsopgave en concreet installatieplan.  All Electric Home was daarbij helder en reëel omtrent het rendement uit onze zonnepaneel installatie en bood goede voorwaarden en garanties.

Hoe verliep de inventarisatie en de project uitvoering?

De inventarisatie werd voortvarend aangepakt. Ik hoefde eigenlijk zelf niet veel te doen, behalve dan de energienota’s van de afgelopen 2 jaar op te sturen. Daarnaast werden natuurlijk wel diverse vragen gesteld over de eigen toekomstige verwachtingen qua extra te verwachten elektriciteitsverbruik. Hier kwamen toch nog een paar interessante extra inzichten uit, waar wij niet direct bij hadden stil gestaan, zoals een toekomstige vervanging van onze auto voor een elektrische variant binnen een jaar of vijf. Ook zullen we over 10 jaar na moeten gaan denken over de vervanging van de CV. Ook daar kwam het advies van All Electric Home goed van pas, omdat zij een zeer brede kijk op de toekomstige elektrificatie van huizen hebben.

Wat was het directe resultaat na de installatie?

De installatie van zonnepanelen bij Peter

Na de opdracht kon het project snel en netjes uitgevoerd worden. Dit omdat de technici van AEH alles vooraf goed in kaart hadden gebracht qua leggen van de kabels en het plaatsen van de omvormer. Ook het tracé naar de meterkast, wat in dit geval van de garage naar de meterkast in huis betekende, was goed voorbereid.

Direct na de installatie en het in bedrijf stellen in juni zagen we via onze app op onze telefoon dat het systeem energie ging opwekken.

Wat hebben jullie de afgelopen jaren bespaard?

Hoewel we niet zo heel veel ruimte hadden, besparen we toch nog zo’n 600 euro per jaar op onze energierekening. En daar kunnen we weer leuke andere dingen voor doen. We konden in totaal 10 panelen laten plaatsen van ieder 300 Wp. Wellicht kijken we straks ook voor een laadpaal via AEH als we overgaan op elektrisch rijden. Zo gebruiken we zo veel mogelijk eigen opgewekte stroom zelf.

Om welke reden zouden jullie All Electric Home aanbevelen?

All Electric Home heeft ons vanaf het eerste moment tot aan de oplevering prima geholpen. Geen blabla maar vakkundig advies, snel en betrouwbaar in het nakomen van de afspraken en namen het hele gedoe met de BTW teruggave van ons over. Ook nu houden ze nog af en toe contact, dus we voelen ons echt klant. Daarnaast hebben we ruim 10 jaar garantie op de producten en zelfs na 25 jaar een gegarandeerde opbrengst garantie van minimaal 85%.

Kortom.. een vakkundige en betrouwbare partner die goede spullen en services leveren in – volgens mij – een markt met veel cowboys.

Wilt u meer weten wat een zonnepaneel installatie van All Electric Home voor u gaat opleveren?

Indien u meer wilt weten wat een zonnepaneel installatie voor u gaat opleveren neem dan direct contact met ons op en bel +31(0)850043962.

Peter, een zeer tevreden klant uit Soesterberg

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?