Duurzame infraroodverwarming voor kinderboerderij De Dierenhoeve

.All Electric Home zorgt voor duurzame infraroodverwarming voor kinderboerderij De Dierenhoeve. Kinderboerderij De Dierenhoeve is gevestigd op het oude Bavo terrein in Noordwijkerhout. De kinderboerderij heeft een brede maatschappelijke functie. Want niet alleen de kinderen van Noordwijkhout zijn een welkome en veel geziene gasten, maar ook bewoners van de geestelijk zorginstelling van het Bavo terrein kunnen hier onder begeleiding werkzaamheden uitvoeren, zoals het verzorgen van de dieren.

De elektrische kacheltjes maken plaats voor strakke en efficiente infrarood verwamingspanelen

Op de Dierenhoeven zijn o.a. een sociale werkplaats en een koffieruimte. Deze werden de afgelopen jaren met diverse losstaande elektrische kachels van ieder 2.500 Watt verwarmd. Dit gaf maar ten dele comfort, stond in de weg en verwarmde de ruimte maar gedeeltelijk. All Electric Home had ter plaatse de situatie opgenomen en heeft op basis daarvan een advies gegeven om 400 Watt infrarood panelen te gaan gebruiken. All Electric Home zorgt tevens voor de gelijkmatige verdeling over de ruimte en de installatie van de infraroodpanelen, zodat de hele ruimte lekker warm aanvoelt.

Economischer, verhuisbaar en geen onderhoud nodig

Omdat je in tegenstelling tot gewone verwarming, die alle lucht in een ruimte verwarmt, met infraroodverwarming ook plaatselijk kunt verwarmen, kan je dus naar behoefte bepaalde delen van een ruimte verwarmen en ook snel aan en afschakelen. Een groot voordeel als er bijvoorbeeld in de sociale werkplaats minder mensen zijn of maar een paar uur. Daarnaast gaat de Dierenhoeve het komend jaar ook nog verhuizen.  Dan is het gemakkelijk dat de panelen gewoon eenvoudig gedemonteerd en op nieuw opgehangen kunnen worden. Omdat de infraroodpanelen geen onderhoud nodig hebben, bespaart De Dierenhoeve ook nog op toekomstige onderhoudskosten.

Rabobank sponsort mee

Naast de bijdrage van All Electric Home draagt de Rabobank uit de coöperatie ook flink mee. Zij gaven een check van 2.900 euro, waarmee op termijn naast de infraroodpanelen de kinderboerderij De Dierenhoeve ook zonnepanelen kan aanschaffen. Deze combinatie van zonnepanelen met elektrische infrarood panelen is een zeer logische stap om van het aardgas af te komen.

Wenst u meer informatie over infraroodverwarming?

Indien u meer informatie over infraroodverwarming wenst, neemt u dan contact met ons op of bel ons 085-0043962 .

 

 

Duurzame infraroodverwarming voor kinderboerderij De Dierenhoeve

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?