All Electric Home

Waarom kiezen voor All Electric Home?

All Electric Home wil nutteloze energieverspilling sterk verminderen en u als klant helpen met betaalbare en duurzame oplossingen.

Vakkennis met eigen specialisten

All Electric Home, in de volksmond AEH, kan bogen op veel vakkennis met eigen specialisten met meer dan 10 jaar vakspecifieke kennis. Hierdoor spreekt u direct met experts uit de markt, zodat u hier weer direct van profiteert!

Eerlijke prijzen

Eerlijke prijzen is een belangrijk streven. Wij streven Value for Money na. U heeft meer aan de goed advies en een goede oplossing waar u jaren mee voor uit kunt dan de goedkoopste oplossing. Daarom profiteert u ook langer van onze oplossingen.

Gemak

Gemak dient de mens! Daar geloven wij bij All Electric Home in! Innovatieve en vriendelijke mensen, die een actieve bijdrage willen leveren aan de verdere verduurzaming van de maatschappij helpen u met passend advies. Zo stellen wij de juiste vragen en maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk..

Veel keuze

Wij zijn niet aan merken of leveranciers gebonden. Daarom heeft u veel keuze. Wij helpen u op basis van uw wensen voor nu en in te toekomst met het maken van de juiste keuze voor u!

Verschillende vakgebieden

All Electric Home is in verschillende vakgebieden gespecialiseerd in de advisering, levering en installatie van de onderstaande productgroepen. Hierdoor kunnen we voor iedereen op een passende en betaalbare manier bijdragen aan de verduurzaming.

 • zonnepanelen, omvormers en optimizers
 • warmtepompen
 • infraroodverwarming
 • elektrische laadpalen
 • Accu- en  energieopslag systemen

Ontwikkelingen

Dagelijks zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen, omvormers, optimizers. Maar ook accu- en energieopslagsystemen of elektrische laadpalen worden steeds belangrijker in de energietransitie. Omdat wij het dagelijks voor u bij houden, heeft u steeds een actueel aanbod uit de mogelijke oplossingen.

Groei       

All Electric Home speelt in op ontwikkelingen in de technologie en de markt. We hebben vanaf de start van ons bedrijf de ambitie om te blijven blijven leren. Wij willen verder groeien en ons te ontwikkelen in het nog jonge vakgebied van verduurzaming! Om u zo doende morgen met nog betere producten en diensten te kunnen helpen.

Kijk gerust rond op de website, in de webshop of neem contact op met onze AEH adviseurs!

Neem contact op!  AEH nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

  Snel contact?