AEH levert diverse projecten op met in totaal 350 tot 500 zonnepanelen

11-20-2019 - Nieuws

De kennis en expertise van All Electric Home op het gebied van duurzaamheid in het algemeen en zonnepanelen in het bijzonder gaf de doorslag bij de diverse opdrachtgevers voor de realisatie van ca. 10 deelprojecten in diverse gemeentes.

Ruim 1 jaar onderweg naar verduurzaming

Ruim  een half jaar tot 1 jaar geleden hadden de woningeigenaren besloten om te gaan verduurzamen. De mooie, maar ook diverse soorten woonhuizen hadden min- of meer al diverse basisfaciliteiten om verder te kunnen verduurzamen. Soms was er een  goede isolatiewaarde, maar soms ook niet. We kwamen platte en schuine daken tegen als ook diverse dakkapellen. Voor iedere situatie deden wij apart onderzoek.

Goed en eerlijk advies blijft essentieel

Niet ieder dak ligt er optimaal bij voor zonnepanelen. Dit komt door bijvoorbeeld de ligging of obstakels zoals bomen. Ook hoge naastliggende gebouwen, of bijvoorbeeld schoorstenen of dakkapellen op de te gebruiken daken kunnen grote impact op de te verwachten opbrengst hebben. Tijdens de diverse deelprojecten  bleken diverse andere leveranciers op basis van te optimistische aannames met onrealistische rendementen kwamen, ondanks het feit dat er in een aantal gevallen wel goede producten waren aangeboden. De engineers van All Electric Home brachten de daken en de mogelijkheden als persoonlijk maatwerk goed in kaart en al snel bleek dat in diverse gevallen de meerprijs van het gebruik van optimizers opwoog tegen de kleine meerprijs hiervan en dat dit door de meer opbrengst snel terug verdiend kon worden en op de middellange termijn nog meer rendement zou gaan opbrengen.

Vakkundige installatie en goed projectmanagement

Maar naast goede engineering en de juiste afstemming van materialen op elkaar, vormt de kwaliteit van het installatiewerk en goed project management de kroon op een goed en soepel verlopend project. Niet alleen voor het beheersen van de kosten en de doorlooptijd. Juist ook het beperken van de overlast van klanten en hun naaste omgeving, zoals buren. Want voor AEH is het de sport om de projecten met zo min mogelijk overlast voor haar klanten te realiseren.

Wenst u meer informatie over zonnepanelen en andere verduurzamingsprojecten?

Wenst u meer informatie over zonnepanelen en andere verduurzamingsprojecten die All Electric Home voor u kan realiseren? Neem dan contact met ons op en klik hier of bel +31(0)850043962.

 

AEH levert diverse projecten op met in totaal 350 tot 500 zonnepanelen

Neem contact op!    AEH nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

    Snel contact?