8 trends in zonnepanelenland via All Electric Home

02-23-2020 - Nieuws

Lees snel verder en breng uzelf snel op de hoogte van de 8 trends in zonnepanelenland via All Electric Home! Want er gebeuren iedere dag wel ontwikkelingen op het gebied van techniek of leveranciers. Er vergeet ook niet de soms niets zo doorzichtige wetgeving. De specialisten van All Electric Home houden het netjes voor u bij.

Meer vermogen

U had het wellicht al verwacht, maar de fabrikanten van zonnepanelen streven iedere jaar weer met een optimalisatie in de opbrengst en realiseren meer vermogen per paneel. Dit jaar zien we echter bij sommige fabrikanten forse stijgingen qua opbrengst en rendement per vierkante meter. Zo hebben wij al goed betaalbare PV panelen van 360  Wp tot 380 Wp bij 1,70 * 1,00 meter.

Grotere panelen

Naast meer vermogen zien we de trend dat diverse fabrikanten de maten van de panelen vergroten. Zo zien we de maten geleidelijk van gemiddeld 1,65 tot 1,70 meter lang oplopen tot 1,85 a 2,00 meter. De vraag is dan ook wanneer de 500 Wp panelen op de markt gaan komen. Wij denken binnen 2 jaar.

Minder prijsdaling

Doordat productieprocessen en transport optimaal zijn geperfectioneerd, is de uitval zeer laag. Daarnaast is de productie in veel fabrieken bijna in zijn geheel geautomatiseerd. Hierdoor zijn de prijsdalingen, zoals die vroeger voorkwamen niet meer zo extreem als vroeger. Cowboys of gelukszoekers zijn grotendeels verdwenen en in het bijzonder zijn grote en hoogwaardige kwaliteitsbewuste fabrikanten overgebleven.

 

Nu kopen, nog tot 2023 saldering

De Nederlandse overheid gaat de salderingsregeling versoberen. Vanaf 1 januari 2023 tot 2031 zal de huidige salderingsregeling stap voor stap afgebouwd worden. Daarom is het aan te raden, als u toch plannen heeft of er over nadenkt, om nu sneller de knoop door te hakken en in zonnepanelen te investeren.

Goede rendementen met zonnepanelen

U weet het natuurlijk wel. Uw geld dat op een bankrekening staat levert bijna niets meer op, of u moet zelfs gaan betalen voor het op de bankrekening laten staan. Misschien veilig, maar niets voor uw geld terugkrijgen is ook niet helemaal gewenst. Investeren in zonnepanelen is dan ook een prima keuze. Vaak zien we rendementen boven de 10 tot 12% en soms zelfs tot 15 %! Een goede reden dus om direct een aanvraag te doen en te zien of uw dak ook geschikt is. Doe hier de gratis dakcheck.

Subsidie overheid nog 3 jaar verlengd BTW teruggave

Goed nieuws! Als u zonnepanelen privé aanschaft, dan kunt u nu de BTW nog terugvragen. Wij helpen u, indien gewenst met deze teruggave.

Vraag de overige trends hier op!

De voordelen van zaken doen met All Electric Home

 • Persoonlijke benadering
 • Advies op maat
 • Passend bij uw budget en uw huis
 • Duurzaam en maatschappelijk verantwoord
 • Veel rendement
 • Veel keuze uit alleen maar A merken
 • Sterke garanties op materialen en arbeid
 • Uitvoering door professionals

Wenst u een offerte?

Indien u wenst te weten wat zonnepanelen kosten en wanneer u dit terugverdient? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte op en klik hier.

 

 

8 trends in zonnepanelenland via All Electric Home

Neem contact op!  AEH nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen!

  Snel contact?